Carbon 20
English English
 
 
 
 

Studie 10 - Film

I Carbon 20 har kantinevirksomheden Studie 10, der forpagter kantinen hos Danmarks Statistik, været på kursus i klimamad. Studie 10 har efterfølgende opnået en CO2-besparelse på 26 tons ved at minimere madspild og bruge mindre oksekød.

Halvdelen af klimabelastningen fra køkkenets madproduktion stammer fra brugen af animalske produkter. I Studie 10's kantine hos Danmarks Statistik serveres der nu kun oksekød én gang om ugen i stedet for tre. 

Samtidig udnyttes en del af madresterne fra det kolde køkken i den varme afdeling. De to initiativer har givet kantinen en stor klimagevinst.

Se flere Carbon 20 cases


 

Deltagende partnere









Se alle partnere

Deltagende virksomheder









Se alle virksomheder
 

Projektet er støttet af:

Gate 21 | Vognporten 2 | DK -2620 Albertslund | Telefon: 4368 3400 | carbon20@gate21.dk | LIFE09 ENV/DK/000366